Cu părul negru și priviri arogante, arhitectul Scout Ritland este genul de bărbat care se descurcî în orice situație. Chantal duPont ar trebui să-și dea seama, mai ales că are o experiență bogată în relații. Are la activ mai mulți iubiți decât mulți ar putea număra, dar doar unul i-a frânt inima.

Citește și: Muzica iubirii și miraculoasa frecvență 528 hz

Prizonierul iubirii e pus la treabă

După ce termină de construit o stațiune de lux pe o insulă exotică, Scout e pregătit să se întoarcă în Boston pentru a se căsători cu logodnica lui. Totuși, el ajunge să fie prizonierul iubirii. Este prins în mreje de o femeie enigmatică, brunetă cu ochi verzi, cu origini franceze și polineziene. Figura ei exotică și fermecătoare îl face să-și schimbe planurile. Doar pentru o scurtă vreme, desigur.

Chantal este, însă, o femeie pragmatică. Are gânduri foarte clare despre ce va face prizonierul iubirii sale. Are nevoie de tânărul arhitect pentru a construi un pod oamenilor de pe îndepărtata, dar pitoreasca Parish Island, locul său de baștină. Însă pe măsură ce proiectul progresează, scânteile se aprind periculos între cei doi. După ce-și termină treaba, Scout se întoarce în civilizație și la viitoarea mireasă, dar oare cum ar putea să uite clipele fierbinți pe care le-a petrecut pe insulă, ca prizonier al iubirii?

Citește Prizonierul iubirii de Sandra Brown. Cartea apare vineri, 13 decembrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și:

Ce cărți romantice pline de căldură și savoare sosesc în luna decembrie!