Prințesa incognito” și arheologul

Toată lumea vrea să o cunoască pe frumoasa și tânăra prințesă. Este permanent hărțuită de fotografi și reporteri. Este faiimoasă nu doar în micul ei regat, ci în întreaga Europă. Dar pentru câteva săptămâni, Camilla plănuiește să renunțe la datoriile de membră a casei regale de Cordina. Găsește un prilej excelent și va lucra pe un șantier arheologic dintr-o zona rurală a Statelor Unite. Va fi simpla Camilla MacGee. Dar șeful ei Delaney Caine se dovedește a fi o atracție imposibilă. Cine i-ar putea rezista bărbatului inteligent, sexy și amuzant? Între ei apare o pasiune de nestăvilit, care pare a se transforma într-o poveste de dragoste pe termen lung. În acest caz, fata ar trebui să-i spună cine este. Dar oare Dell o va iubi în continuare sau o va alunga ca fiind o problemă prea mare pentru el?

Vei găsi cartea”Prințesa incognito” de Nora Roberts, începând cu data de 6 iulie la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei. Este cea mai potrivită lectură de vacanță, oriunde ai pleca vara aceasta.

Citește și:

Vezi ce alte povești romantice pline de aventură și suspans vei putea citi în luna iulie în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei!