În ”Prima stea a nopții” de Susan Elizabeth Phillips, un fundaș vedetă al echipei Chicago Stars găsește iubirea într-un mod mai puțin obișnuit. Piper Dove își dorește să exceleze în domeniul ales: meseria de detectiv. Primul ei job este să-l supravegheze pe celebrul Cooper Graham. Problema? Graham a observat-o și nu este deloc fericit să aibă o ”codiță”.

Citește și: Un decembrie cu petreceri și aventuri în Cărțile Romantice pline de pasiune

Prima stea a nopții” și ultima dorință

Un detectiv bun reușește să facă față provocărilor și găsească o ieșire atunci când este prins. a că tânăra spune că îl urmărește pentru că… îl iubește. Piper ajunge să lucreze și pentru Graham și nu ca bodyguard-ul pe care el refuză cu disperare să admită că are nevoie. În schimb, el o angajează să supravegheze angajații clubului de noapte exclusivist pe care îl patronează. Dar viața lui Coop însuși poate fi în pericol. Piper este hotărâtă să-l protejeze, fie că el își dorește asta sau nu.

Cu toată figura ei aparent fragilă, ar putea avea succes. Asta dacă nu ar trebui să se ocupe și de un cârd de prințese din Orientul Mijlociu, o servitoare pachistaneză care vrea libertate, un adolescent care nu reușește să se integreze în gașcă și de o vecină bătrână care îi cere lui Piper să-i găsească soțul… decedat.

”Prima stea a nopții” - Coperta

Află cum reușește să facă față acestor provocări tânăra ambițioasă din Chicago și ce viitor are relația ei cu Cooper Graham! Citește ”Prima stea a nopții” de Susan Elizabeth Phillips. Cartea apre vineri, 7 decembrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei găsi la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com