Cornelia Case nu s-a bucurat niciodată de circumstanțele care au adus-o la Casa Albă în rolul de Primă Doamnă. Și-a iubit soțul, dar nu și expunerea publică și așteptările mult prea mari ale oamenilor de la ea. Cartea face parte din îndrăgita serie ”Iubiri texane”.

Citește și: Prima stea a nopții de Susan Elizabeth Phillips

Prima doamnă se ascunde

Întoasă în Texasul natal, Cornelia vrea să treacă neobservată. Însă tatăl ei are cu ea alte planuri și o forțează să-și continue rolul important. Dar tot ce visează ea este să ducă o viață obișnuită, măcar pentru câteva zile. Așa că pentru a scăpa de atenția nedorită a presei are nevoie de o deghizare și găsește una perfectă. În timp ce întreaga națiune o caută, ea călătorește într-o rulotă, alături de un bărbat și doi copii. Pe lângă faptul că poartă o perucă și ochelari este vizibil… însărcinată. Prima doamnă nu poate fi recunoscută. Petrece câteva zile alături de acest bărbat secretos, enervant, dar și seducător, împreună cu două fete orfane încântătoare care au nevoie de o familie. Împreună călătoresc spre inima Americii urmărind fiecare propriul vis american.

Citește Prima doamnă de Susan Elizabeth Phillips și te vei bucura de o călătorie inedită, plină de aventuri, revelații și dezvăluiri. Oare Cornelia va începe să iubească din nou? Vei putea afla răspunsul la această întrebare vineri, 24 iulie, când cartea va apărea în colecția Cărți Romantice a Editurii Litera și face parte din seria ”Iubiri texane”. Un alt volum pe care nu trebuie să-l ratezi din aceeași serie este ”Prima stea a nopții”.

Citește și: Ce a pățit prima doamnă a Franței? Imagini îngrijorătoare cu Brigitte Macron