Prețul pasiunii nu este unul mic. Lara Mallory îl cunoaște. A costat-o căsnicia ei și custodia copilului. Lara are un trecut controversat, iar prezentul este pe măsură.

Prețul pasiunii, mai mare decât al petrolului

Lara Mallory este un personaj controversat în micuțul orășel Eden Pass unde și-a petrecut copilăria. Nimeni nu înțelege de ce s-a întors pentru a-și deschide un cabinet stomatologic chiar aici. A petrecut mulți ani departe de casă și a rămas în memoria tuturor prin scandalul sexual răsunător în care a fost implicată. Lara și senatorul Clark Tackett au fost surprinși de paparazzi în ipostaze intime. Ambii erau căsătoriți… cu alte persoane.

Citește și: Capcana de Sandra Brown

Reîntoarcerea în Eden Pass

Ca urmare, senatorul nu și-a pierdut doar căsnicia, ci și cariera politică și, mai târziu, viața. Mama lui Clark, bătrâna Jody este convinsă că Lara este singura sursă care a dus la prăbușirea fiului ei iubit. Iar familia Tackett este cea care conduce întregul oraș și care asigură singura sursă de venit pentru locuitorii săi: Compania de Petrol și Gaze Tackett.

Revenind în orășelul copilăriei ei, Lara ajunge să-l cunoască pe Key, moștenitorul tânăr și rebel al imperiului Tackett. Acesta nu vrea să aibă de-a face cu extracția petrolului, ci lucrează ca pilot de avion. Întâlnirea dintre el și frumoasa dentistă se lasă cu scântei. Cei doi sunt atrași irezistibil unul de celălalt. Totuși, problemele pe care le-a cauzat Lara în trecut familiei sale, îl fac pe Key să-și dorească să stea departe. Iar Lara nu mai este dispusă să plătească prețul pasiunii încă o dată.

Citește Prețul pasiunii de Sandra Brown pentru o lectură pasională în acest frumos început de toamnă. Cartea apare vineri, 25 septembrie, în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Citește mai multe despre Cărtile romantice din septembrie