Blair este o balerină de succes și își dedică toată viața carierei. Ziua și noaptea dansează, repetă pentru piesele de pe Broadway în care joacă, iar uneori apare în reclame. Dar prețul paradisului este mare.

Citește și: Prețul pasiunii de Sandra Brown

Prețul paradisului de Sandra Brown

Viața agitată a lui Blair se întrerupe după o accidentare la picior. Trebuie să stea 6 luni departe de activitatea pe care o iubește și să se recupereze. Ajunge într-un mic orășel mult prea liniștit, unde locuiesc în mare parte familii cu copii care duc un trai tihnit. Totuși, nu se plictisește prea tare după ce îl cunoaște pe Sean Garett, proprietarul casei pe care a închiriat-o.

Sean o face să conștientizeze o parte din ea însăși pe care a negat-o până acum. De la prima întâlnire, între ei apare o atracție puternică, de care Blair nu se știa în stare. Pasiunea dintre ei e greu de stăpânit. Pentru prima dată, Blair nu poate face ceea ce-i atrăgea atenția de la orice problemă din viață, anume să danseze.

Planuri de viitor diferite

Blair descoperă micile plăceri și începe să se cunoască pe ea însăși. Totuși, consideră că, după 6 luni de recuperare se va întoarce pe Broadway și va uita tot ce a fost. Sean are însă alt plan: acela de a întemeia o familie cu frumoasa dansatoare. Oare cine va câștiga? Va plăti ea prețul paradisului sau i se va părea prea mare?

Citește Prețul paradisului de Sandra Brown, o lectură încântătoare la început de primăvară. Cartea apare vineri, 26 februarie, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Citește și: ”Scandalul” de Sandra Brown, despre durere și răzbunare, cu dragoste