1. ”O soție ascultătoare” de Mary Balogh – 1 iunie

Miss Arabela Wilson știe foarte bine că fermecătorul lord Astor se căsătorește cu ea doar din datorie. S-a resemnat cu gândul și știe că va avea o căsnicie nefericită… până în clipa în care își dă  seama că este cu adevărat îndrăgostită de el.

  1. ”Un principe cuceritor” de Nora Roberts – 8 iunie

Cel de al treilea volum din seria Cordina îl aduce în prim plan pe prințul Bennet, un playboy egoist și superficial. Dar misterioasa Lady Hannah îi trezește interesul cum nu a mai făcut-o nicio femeie și îl provoacă să ofere mai mult în dragoste.

  1. ” Pasiune și mândrie” de Hannah Howell – 15 iunie

Disperată să scape de un pețitor obsedat, Fiona fuge de acasă călare pe bidiviul ei puternic și se pierde pe colinele împădurite din cele mai aspre ținuturi scoțiene. Ea pică în mâinile unor haiduci bine înarmați, dar, în loc să îi fie teamă pentru viața ei, este atrasă într-o aventură irezistibilă.

  1. ” Demon Rumm” de Sandra Brown – 22 iunie

De dragul publicității, la insistența producătorilor care vor să îi transforme cartea în film, Kirsten Rumm acceptă să își împartă casa cu seducătorul Rylan North, actorul principal. El îl va interpreta pe Demon Rumm, fostul ei soț, unul dintre cei mai încercați și curajoși piloți. De cum a văzut-o, Rylan și-a dat seama că frumoasa femeie, cu ochii umbriți de o tristețe misterioasă, trebuie să fie a lui, trebuie să fie actrița principala din viața lui reală. Dar Kirsten nu vrea să îi dea nicio șansă!

  1. ”Arșița” de Elizabeth Hoyt – 29 iunie

Pentru cei mai mulți oameni, dacă două personaje de desene animate ar îndrepta pistolul spre ei, ar spune că trec prin clipe dramatice. Dar pentru Turner Hastings este o provocare… să își schimbe viața și să facă dreptate pentru unchiul ei, încarcerat pe nedrept. O poveste plină de aventuri, întorsături și momente comice rare!

sursa foto: 123rf.com