1. ”Focul din adâncuri” de Amanda Quick – apariție 5 aprilie

Virginia Troy a fost chinuită toată copilăria ei de viziunile terifiante ale incendiului care i-a omorât mama și i-a distrus casa și familia. Făcea parte dintr-un cult religios, iar viața ei din primii ani e plină de taine. Acum este proprietara unei galerii de artă, iar moartea pare că o urmărește obsesiv chiar și în lumea minunată a picturilor. Una dintre pictorițele cu care colaborează se sinucide, dar îi lasă un tablou plin de enigme, care o face să se îndoiască de tot ce își amintește din copilărie.

  1. ”Aparențe înșelătoare” de Sarah MacLean – apariție 12 aprilie

Pentru înalta societate, este doar Lady Georgiana, sora unui duce, cu reputația distrusă în urma celui mai groaznic scandal posibil, înainte de debutul în primul ei sezon. Dar adevărul este mult mai șocant – în lumea întunecată a jocurilor de noroc din Londra, ea este enigmaticul Chase, unul dintre fondatorii Îngerului Căzut, cel mai vestit cazinou din oraș.

Colecția Cărți Romantice de aprilie

  1. ”Sclava iubirii” de Elisabeth Naughton – apariție 19 aprilie

Cel de al doilea volum din seria ”House of Sin” îl pune pe Luc într-o poziție ingrată. Va fi forțat să facă totul pentru a-i apăra viața lui Natalie. Va face tot ce poate să o știe în siguranță, inclusiv să se însoare cu ea. Cei doi se înfruntă plini de pasiune și resentimente, fiecare zi pare un compromis dureros, în pofida atracției fatale dintre ei.

  1. ”Înfruntă focul” de Nora Roberts – apariție 26 aprilie

Insula Celor Trei Surori adăpostește secrete seculare și o moștenire periculoasă, care încă o mai bântuie… Aceasta este povestea ultimei surori, vrăjitoarea Mia – foarte frumoasă, puternică și hotărâtă – în încercarea de a salva insula și pe toți locuitorii de pericolul care îi pândește mai puternic ca niciodată. În firul tensionat, dar și savuros al acțiunii, se împletește și povestea Miei cu Sam, fostul ei iubit, care încearcă din răsputeri să o recucerească și să o apere de răul ce amenință să scufunde insulă o dată pentru totdeauna.

foto: 123rf.com