Portul dragostei de Sherryl Woods este un alt bestseller care îl are ca personaj principal pe medicul militar în retragere Kevin O’Brien. După moartea tragică în Afganistan a soției sale, se întoarce în orășelul natal împreună cu fiul lui. Va fi înconjurat de familia iubitoare. Va putea să-și crească micuțul într-un loc sigur și va uita trecutul. Nu este pregătit pentru o nouă poveste de dragoste și nu-și dă seama când ajunge să fie subjugat de farmecele frumoasei Shanna Carlyle, tânăra care a deschis o librărie pe strada lor.

Citește și: Ce cărți romantice pline de căldură și savoare sosesc în luna decembrie!

Portul dragostei, locul unde sufletele rănite se vindecă

Portul dragostei este o ocazie pentru amândoi să pornească din nou pe un drum al iubirii și al speranței. Shanna recunoaște în Kevin un suflet rănit, ca al ei. Totuși, acest încântător O’Brien și micuțul lui fiu sunt irezistibili. Apoi, când toate barierele par să cadă, cineva din trecutul Shannei apare și pare să strice totul. Este o ocazie pentru Kevin și Shanna să-și înfrunte temerile și să învețe să aibă din nou încredere în oameni.

Portul dragostei de Sherryl Woods apare vineri, 19 decembrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Vei găsi cartea Portul dragostei de Sherryl Woods la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei (carte + revistă).

Citește și: