Oliver Russell și Leslie Stewart, personajele principale din Planuri perfecte par făcuți unul pentru altul. El este un avocat de succes și candidează la postul de guvernator al statului Kentucky. Ea este unul dintre cei mai buni specialiști în relații publice din oraș. Amândoi sunt frumoși, tineri și ambițioși.

Nu poți întotdeauna să faci planuri perfecte

Dorința de putere a lui Oliver îl face să-și încalce jurămintele și să o părăsească pe Leslie cu o săptămână înainte de nuntă. Senatorul Todd Davis îi face o ofertă pe care nu o poate refuza. Dacă se va căsători cu fiica sa, nu numai că îl va ajuta să câștige alegerile, dar el va deveni următorul președinte al Statelor Unite. Leslie este hăituită de presă pentru a comenta evenimentul, dar ea tratează lucrurile foarte elegant, fără a-l învinui. Totuși, știe că se va răzbuna. În timp, reușește să-și facă un adevărat imperiu media, cumpărând mai multe publicații și trusturi de presă. Totuși, succesul este doar un mijloc de a ajunge la ce își dorește. Singurul scop al frumoasei este să-l distrugă pe Oliver.

Citește o nouă carte palpitantă de Sidney Sheldon, ”Planuri perfecte”. Vei găsi volumul de vineri, 7 iulie la toate punctele de difuzare a presei, doar în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și alte cărți palpitante de Sidney Sheldon:

”Nimic nu durează o veșnicie” îți spune Sidney Sheldon

”Secrete de familie” de Sidney Sheldon, o carte surprinzătoare