Tânăra americancă pleacă în Europa unde speră să găsească fericirea. Aici se îndrăgostește iremediabil, dar aceasta nu este garanția unei vieți de vis. El este mereu suspicios, gelos, imposibil și revendicativ. Totuși, este și enigmatic, charismatic și are un aer aristocratic. De ce oare Serenity Smith din Georgetown, Washington, D.C., și-a pierdut mințile după vărul ei prin alianță, Christophe, Cote de Kergallen?

Citește și: Ziua Internațională a Fericirii. Să aducem un zâmbet pe chipurile îngrijorate!

Pierdută pe urmele fericirii

Serenity merge într-o țară pe care nu a vizitat-o niciodată. Răspunde la scrisoarea unei bunici de a cărei existență nu știa până în urmă cu câteva săptămâni. Bătrâna o invită să viziteze casa copilăriei mamei sale. Fata speră că plecarea în Franța o va face să treacă mai ușor peste pierderea părinților ei. Îndurerată și singură, se grăbește să meargă în Europa pentru a-și regăsi familia pierdută de mult. Totuși, aceștia nu o primesc cu căldură, așa cum se aștepta. Bunica, venerabila contesă de Kergallen, o tratează cu o răceală aristocratică. Vărul Christophe este rece și nepăsător, gândind că Serenity a venit pentru a-i lua o parte din moștenire. Niciunul dintre ei nu se gândea că dragostea îi va cuprinde pe amândoi cu o tărie de care nu se credeau capabili.
Citește Pe urmele fericirii de Nora Roberts pentru o lectură care îți va încălzi zilele reci de sfârșit de toamnă. Cartea apare vineri, 20 noiembrie, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Citește toate Cărțile romantice din luna noiembrie, pline de mister și provocări