”Pasiunea” o aduce pe Rennie în rolul de jurat, pe care și-l asumă cu același profesionalism. Este chemată la tribunal pentru a lua parte de procesul unui asasin celebru. Rennie este convinsă că Ricky Lozada, un ucigaș plătit cunoscut, este nevinovat. Dovezile atent cercetate de ea sunt clare. Așa că dă verdictul fără nicio remușcare. Asasinul este eliberat, dar procesul ei cu Lozada nu se încheie aici pentru că bărbatul devine de-a dreptul obsedat de ea. Și nu este singurul…

”Pasiunea” de Sandra Brown. Personaje puternice luptă pentru supraviețuire

Viața foarte organizată a lui Rennie începe să se ducă de râpă atunci când un coleg rival este ucis cu brutalitate. Lozada pare să fie vinovatul, dar anchetatorii o văd pe Rennie ca prim suspect. Pasiunea ei pentru detalii și pentru o viață cât mai liniștită nu o mai poate ajuta. Cazul este expus public, iar viața ei privată este violată atât de poliție, de presă, cât și de Lozada. Iar bărbatul nu se rușinează să o cuteze și să nu accepte refuzul. Apare în toate locurile pe care ea le frecventează și-i arată că este obsedat de ea.

Wick Threadgill este un detectiv pasionat de meseria pe care o face. Dorește ca el să fie cel care îl prinde pe criminal pentru a avansa în carieră. Temperamental, îndârjit, dar capabil de dragoste și loialitate, Wick este hotărât să-l distrugă pe Lozada… La fel de hotărât pe cât este Lozada să o cucerească pe Rennie Newton. Pentru a-l învinge pe Lozada, Rennie și Wick fac o alianță neașteptată. Nu au încredere unul în celălalt. Totuși, trebuie să colaboreze pentru a-l învinge pe răufăcător. ”Pasiunea” de Sandra Brown te va ține cu sufletul la gură. Eroii vor trece prin pericole nebănuite. Dar oare dragostea își va face loc în inimile lor?

Sursa foto: 123rf.com