Pasiunea lui Alexi pentru o scenaristă deghizată în prostituată

Pasiunea lui Alexi are un început neobișnuit. Scenarista de seriale de televiziune Bess McNee își iubește atât de mult meseria, încât ar face orice ca să reușească să fie în top. Pentru a înțelege mai bine unul din personajele despre care scrie, intră chiar în pantofii unei prostituate și ”face trotuarul” într-o seară pe străzile New York-ului. Chiar dacă nu face altceva decât să se plimbe îmbrăcată sexy pe niște tocuri amețitor de înalte, ajunge să fie arestată polițistul Alexi Stanislaski.

Acesta este începutul neobișnuit al unei relații pe cât de pasionale, pe atât de plină de suișuri și coborâșuri. Frumusețea lui Bess îl cucerește pe tânărul ucrainian. Totuși, nu pare că ea ar fi o persoană foarte statornică în dragoste. A rupt deja două logodne, iar Alexi nu are încredere că dragostea pentru el va dura. Să se implice sau nu într-o relație care l-ar putea lăsa cu inima frântă?

Citește Pasiunea lui Alexi de Nora Roberts pentru a afla deznodământul unei povești de dragoste cum nu ai mai citit de mult!

Amintește-ți de primele romane din seria Stanislaski de Nora Roberts:

”Îmblânzind-o pe Natasha” de Nora Roberts, un roman de dragoste așa cum îți doreai să citești

”Ademenirea unei doamne” de Nora Roberts, o poveste de dragoste cu năbădăi

”Îndrăgostindu-mă de Rachel” de Nora Roberts, o poveste pasională din seria Stanislaski