Pariul pe iubire” de Suzanne Enoch începe cu o mare tulburare și o avalanșă de zvonuri. Toată societatea londoneză așteaptă cu sufletul la gură întoarcerea tinerei și frumoasei văduve Diane Benchley. Se va recăsători? Ce va face cu averea răposatului ei soț? Toată lumea este șocată de anunțul pe care îl va face chiar la Marele Bal. Plănuiește să deschidă un club exclusivist de jocuri de noroc pentru bărbați în vila familiei. Dar nimeni nu este mai uimit decât Marchizul de Haybury, Oliver Warren.

Citește și: Aventuri și pasiuni fierbinți în Cărțile Romantice ale lunii noiembrie

”Pariul pe iubire” – totul de pierdut și de câștigat

Cu ani în urmă, Oliver și Diane au petrecut împreună două săptămâni de vis la Viena. Atunci ea i-a aflat un secret care l-ar putea compromite. Femeia amenință că-l va dezvălui, dacă nu este de acord să o ajute. Jucător împătimit și un cuceritor ca nimeni altul, Oliver este singurul care o poate învăța pe Diane cum să conducă o astfel de afacere. Dar târgul făcut cu el, poate fi cel mai mare risc pe care și l-ar asuma vreodată tânăra. De data aceasta, el nu mai are nimic de pierdut. Sau, poate doar inima…

Citește ”Pariul pe iubire” de Suzanne Enoch. Cartea apare vineri, 9 noiembrie, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Vei găsi volumul la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și: