Lydia pare că nu are altă soluție decât să fie de acord cu pariul propus de arogantul și periculosul duce de Penthurst. Dar cel puțin el e un om pe care nu ar deranja-o să-l jegmănească. Ea nu are nici cea mai mică îndoială că va câștiga. Pe de altă parte, Penthurst a ajuns în urmă cu mult timp la concluzia că Lydia este o femeie care caută aventura cu orice preț, chiar dacă ar putea intra în cele mai nebunești necazuri. Dar chiar și el este surprins când o vede gata să pună pariul în care ea garanta cu inocența ei, iar el cu 10.000 de lire.

”Pariul unui gentelman”, între glumă și seriozitate

Ducele îi propusese acest lucru ca o glumă, pentru a o convinge să renunțe la jocurile de noroc.  Atunci când ea pierde la simpla extragere a unei cărți, Lydia este șocată. Acum necazurile ei s-au dublat: pe lângă bărbatul care o șantajează, îl are pe cap pe ducele care își dorește să o îmblânzească. Un singur pas greșit, și Lady Thornton poate să fie compromisă. Dar dacă își joacă bine cărțile de data aceasta, s-ar putea lega pe viață de bărbatul care poate face din ea o ducesă.

Citește ”Pariul unui gentelman” de Madeline Hunter. Cartea apare vineri, 25 mai și va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: