Lane Baldwine crede că toată viața lui va fi una plină de petrerceri și fără mari responsabilități. Consideră că va rămâne mereu în umbra fratelui mai mare, Edward. Dar când acesta mărturisește că el este cel care l-a omorât pe tatăl lor și este arestat, Lane este forțat să devină noul cap al familiei și al companiei.

”Până în iad și înapoi” poate duce dragostea

Lane este convins însă că fratele lui și-a asumat vina pentru a acoperi pe cineva. Împreună cu iubita lui actuală, Lizzie King, pornesc pe urmele criminalului. Nu fac decât să descopere un secret șocant care schimbă total lucrurile. Va merge Lane ”până în iad și înapoi” doar pentru a-și apăra fratele? Este el cu adevărat nevinovat?

Aflat în închisoare acum, Edward deplânge nu numai destrămarea familiei sau pierderea libertății… ci și pe femeia pe care a lăsat-o în urmă. Dragostea vieții lui, Sutton Smythe, este singura de care i-a păsat vreodată. Totodată, este și președinta companiei celui mai mare adversar  al Bradford Bourbon Company, iar orice relație între ei este imposibilă.

Citește și: Păcate ascunse de J.R. Ward. Necazuri în Paradis

Dragoste imposibilă

În vreme ce Lane se grăbește să descâlcească ițele afacerilor oneroase făcute de tatăl lui și să salveze compania, iar Sutton este atrasă irezistibil de Edward, cu toate că soarta pare să le stea împotrivă, viețile tuturor de la Easterly se schimbă irevocabil. Pentru unii, în bine; pentru alții, poate fi o tragedie inimaginabilă. Un singur lucru este sigur: dragostea poate supraviețui oricăror încercări – chiar și în fața crimei.

Citește ”Până în iad și înapoi” de J.R. Ward, o saga uimitoare, care se dovedește absolut captivantă până la ultima pagină. Cartea apare vineri, 12 februarie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.