”Până când moartea ne va despărți” poate fi uneori prea devreme

Calista Langley este femeie de afaceri într-o vreme în care puține femei lucrau. Are o agenție matrimonială în care ajută clienți foarte selecți să găsească dragostea mult visată. Ea însăși nu mai visează la fericire și căsătorie, ci doar la bunăstare și liniște. A existat un bărbat care părea că o iubește, dar care a părăsit-o după ce a aflat că nu este atât de bogată pe cât credea el. De aceea, are foarte mare grijă în a-și selecta clienții și nu ajută ”vânătorii de zestre”.

Cadouri amenințătoare…

Toate par să meargă bine pentru Calista, până când începe să primească niște cadouri amenințătoare: o oglindă neagră, o coroană funerară și un inel cu o piatră neagră, toate cu inițialele sale. Ultimul ”dar” a apărut chiar pe perna ei, semn că persoana care o hărțuiește este pe aproape și îi poate face oricând rău. Ar putea merge la poliție, dar nu crede că are nicio șansă de a fi luată în seamă. Încearcă să ceară ajutorul lui Trent Hastings, un autor de romane polițiste. Acesta nu este prea încântat de ea și crede că vrea să profite de pe urma surorii sale mai mici, care îi este clientă. Totuși, Trent încearcă să-și dea seama cine este cel care o hărțuiește pe Calista. Petrecând mult timp împreună, se naște o atracție care nu mai poate fi negată…

Poți găsi cartea la toate centrele de difuzare a presei, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei începând cu data de 26 mai.

Citește și alte cărți de Amanda Quick:

”Dragostea nu are reguli”, un roman palpitant de Amanda Quick

Există parteneri perfecți? Află ce spune Amanda Quick!