Faima și banii nu le aduc fericirea. Viețile lor complicate le aduc și mai multe necazuri. La început, moartea capului familiei Bradford, William Baldwine, pare să fie o sinucidere. Curând, păcate ascunse ies la iveală. William a fost, de fapt, omorât.

Citește și: Dinastia de J. R. Ward, o saga de familie

Păcate ascunse și crime tăinuite

Suspectul principal este fiul cel mare Edward. Neînțelegerile și ura dintre el și tatăl lui sunt binecunoscute. Așa că este conștient că va fi acuzat. Pe măsură ce investigațiile continuă, el alege să se îmbete în fiecare zi pentru a uita de necazuri. Mai găsește consolarea la fiica fostului lui instructor de călărie. El nu plânge atât dezintegrarea familiei, cât faptul că va fi lipsit de libertate. Dar nimeni nu este deasupra suspiciunii. În acest timp, viitorul financiar al familiei este pus sub semnul întrebării.

Salvator sau un nou suspect?

Totul are consecințe. Toată lumea are secrete. Și puțini sunt cei în care poți avea încredere. Și deodată, atunci când situația pare să scape de sub control, la moșia familiei apare unul dintre frați, pe care toți îl credeau pierdut pentru totdeauna. Maxwell Bradford s-a întors acasă. Dar este un salvator sau cel mai păcătos dintre cătoși?

Citește Păcate ascunse de J.R. Ward pentru a afla ce secrete ascunde Maxwell și cine l-a omorât pe William Baldwine. Cartea apare vineri, 20 martie.

Citește și:

”Plăcere exclusivă”, continuarea fascinantă a seriei Mackenzie de Linda Howard