Oriunde ne duce timpul de Nora Roberts te va ține cu sufletul la gură până la ultima pagină. Îl vei cunoaște îndeaproape pe Trace, copilul teribil al familiei irlandezo-americane. Cu mult timp în urmă, Trace O’Hurley a lăsat afacerea familiei și lumea spectacolului pentru a-și urma propriul drum periculos, acela de agent secret. În prezent, pare că a ajuns într-o fundătură.

Citește și: Aproape de Paradis de Nora Roberts – Jurnalistul și văduva bogătașului corupt

”Oriunde ne duce timpul” – trăiește periculos

Deziluzionat de viața de spion și îndurerat de moartea mentorului său, Trace nu mai are nicio motivație să continue. Se gândește serios să se retragă și să ducă o viață liniștită în Insulele Canare. Totuși, atunci apare frumoasa Dr. Gillian Fitzpatrick care îl roagă să-i salveze familia care a fost răpită de teroriști. Serioasă și inteligentă, Gillian este un medic dedicat, iar tatăl și fratele ei lucrează la o cercetare pentru găsirea unui antidot la expunerea la radiații nucleare. Probabil că de aceea au fost răpiți pe când se aflau în Irlanda.

Citește și: ”Fericiți pentru totdeauna”, de Nora Roberts | RECOMANDARE DE CARTE

Trace acceptă la început fără tragere de inimă misiunea. Voia să o rupă pentru totdeauna cu lumea spionilor. În timp ce căutarea lor riscantă le pune viața în pericol, bărbatul descoperă că a găsit, în sfârșit, pe cineva pentru care merită să trăiești.

”Oriunde ne duce timpul” de Nora Roberts apare în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira. O poți găsi în librării și la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 13,99 lei.

Citește și: Curajul de a iubi de Nora Roberts, vedeta și detectivul

Sursa foto: 123rf.com