Odiseea dragostei pare una imposibilă pentru eroul nostru. După ce a lucrat ani de zile ca spion al coranei brtitanice în Franța, Simon Duval demisionează. Sperând -și va găsi un nou scop în viață, se întoarce acasă. Aici o descoperă pe văduva vărului u, Suzanne Duval, contesă de Chambron. Circumstanțele au făcut să ajungă să-și câștige traiul din munca de croitoreasă. Și ea a avut o viață complicată. Amândoi cred că nu mai pot găsi dragostea în această viață. Totuși, amiciția creată face să vină natural o propunere de căsătorie doar pentru a-și ține companie. Suzanne acceptă.

Citește și: Filme SF. Top 20 filme SF pe care trebuie neapărat sa le vezi

Odiseea dragostei îi va duce unde nu visau

Nu se aștepta la o căsnicie adevărată, dar acceptă să i se alăture lui Simon în căutarea fratelui său adoptiv pierdut de mulți ani. Dragostea și afecțiunea pe care și-o poartă unul altuia îi fac să-și vindece rănile din trecut. Totuși, veștile din Franța par să le amenințe fericirea. Napoleon a evadat din insula Elba. Simon este chemat la datorie pentru a preveni un război devastator. De data aceasta, nu va mai înfrunta singur pericolul. Suzanne vrea să-i fie alături. Rugăciunea ei este ca dragostea lor să-i ajute să supraviețuiască.

Odiseea dragostei de Mary Jo Putney face parte din seria ”Rebeli de odinioară”. Cartea apare în colecția Cărți Romantice și va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei începând cu data de 14 februarie.

Citește și:

Tradiții de Dragobete. Adevărul despre sărbătoarea dragostei la români