Naomi reușește să o salveze și dezvăluie întregii lumi crima oribilă a tatălui ei. Apoi încearcă să-și piardă urma. ”Obsesia” de Nora Roberts o urmărește în fuga ei de trecut. Își ia alt nume și se stabilește la mii de kilometri depărtare de locurile sinistre ale copilăriei ei. Dar păcatele tatălui o vor urmări până și în cele mai frumoase momente ale vieții sale. Nu contează cât de aproape ajunge de fericire, nu poate uita lucrurile oribile făcute de Thomas David Bowes.

Citește și: Cărțile romantice din ianuarie continuă cu noi povești pline de suspans și pasiune!

”Obsesia” de Nora Roberts. Fuga de trecut

În prezent, fata este o fotografă de succes și trăiește sub numele de Naomi Carson. Și-a cumpărat o casă în ruină pe care se străduiește să o repare. Vrea să trăiască în singurătate, dar oaspeții simpatici ai pensiunii din apropiere o fac să se deschidă. Mai ales Xander Keaton este hotărât să o determine să iasă din recluziunea autoimpusă.

Citește ”Obsesia” de Nora Roberts pentru a vedea dacă reușește și dacă povestea lor de iubire are un viitor. Cartea apare vineri, 18 ianuarie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei (carte + revistă).

”Obsesia” de Nora Roberts. Coperta

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com