O nouă speranță de Sandra Brown este o poveste de dragoste clasică a binecunoscutei autoare de cărți romantice. Eroina principală este o femeie caldă, minunată, care ar merita tot binele de pe pământ, dar care trăiește clipe dramatice.O nouă speranță pentru o tânără

Rămasă văduvă de tânără, Cyn McCall știa că poate conta oricând pe Worth Lansing, fostul partener de afaceri și prieten al soțului ei. O făcea să râdă și să uite de probleme. Ea îl putea tachina și rîdea pe seama multelor lui escapade romantice. Dar ultimul lucru pe care îl visează Cyn este să se îndrăgostească de un bărbat care nu-și poate lua un angajament ferm.

Citește și: Au devenit părinți când își pierduseră orice speranță!

O nouă speranță apare atunci când nu te aștepți. Atunci când Worth o invită pe Cyn la o ieșire de weekend în Acapulco, el nu se așteaptă să împartă camera, dar o greșeală a agenției de turism îi face să ajungă prea aproape. El nu poate să nege faptul că Cyn este o femeie frumoasă. Chiar dacă crede că ea ar trebui să înceteze perioada de doliu și să-și continue viața, nu poate scăpa de sentimentul că trădează memoria prietenului său. Dar nici măcar vina nu poate să-l facă să ignore dorința care pune stăpânire pe el și, în cele din urmă, pe amândoi și ajung să trăiască o noapte plină de pasiune.

Citește și: Cum arată Sandra Brown la 72 de ani?

O nouă speranță sau o simplă aventură?

Întorși la viața cotidiană, încearcă să creadă că scânteia aprinsă între ei a fost cauzată doar de parfumul exotic de hibiscus și atmosfera romantică din Acapulco. Dar Worth știe că ei împărtășesc ceva mai adânc, ceva care va dura mai mult decât bronzul dobândit în acel weekend. Ele ste gata să nu mai se joace de-a dragostea. Dar oare Cyn își va deschide inima unor noi posibilități și promisiuni de iubire?

Citește O nouă speranță de Sandra Brown pentru a afla dacă povestea de dragoste dintre Cyn și Worth are un viitor. Cartea apare vineri, 17 iulie, în colecția Cărți Romantice a Editurii Litera.

Citește și: Capcana de Sandra Brown