”O lady rebelă” de Susan Elizabeth Philips ne arată o față neașteptată a aristocrației britanice. Aparent, Lady Emma ajunge în Texas pentru a se documenta și a finaliza o lucrare. Totuși, adevăratul ei scop este de a-și pierde buna reputație. Nu are decât două săptămâni la dispoziție.

Citește și:  ”Găsește-mi perechea” de Susan Elisabeth Philips. Norocul în dragoste se poate cumpăra?

”O lady rebelă” în acțiune

De ce și-ar dori Lady Emma să-și piardă buna reputație pe care și-a clădit-o cu atâta greutate de-a lungul anilor? Oricât ar părea de greu de înțeles, este singura cale de a scăpa de un admirator nedorit și, totodată, de a-și salva școala de la faliment.

Kenny Traveler este un bărbat care a pierdut totul. Renumitul jucător de golf ajunge, fără să vrea, în mijlocul unui scandal. Va fi suspendat și nu va mai putea practica sportul pe care îl iubește. Tânărul playboy se gândește că singurul mod de a-și salva cariera este să arate că este cât se poate de respectabil. Din păcate pentru el, este constrâns să o însoțească într-un periplu nebun pe autoritara și încăpățânata Lady Emma. În loc să-și spele reputația, ajunge într-un periplu nebunesc prin baruri, saloane de tatuaj și alte locuri complet nepotrivite. E rău, din ce în ce mai rău…

Când un bărbat superb care nu-și permite să ajungă în mijlocul unui alt scandal întâlnește o aristocrată hotărâtă să atragă și să provoace probleme, nu are cum să iasă decât o poveste explozivă. Citește ”O lady rebelă” de Susan Elizabeth Philips pentru a vedea cine va câștiga din acest joc al voințelor puternice.

Citește și: Kate Middleton urmează exemplul prințesei Diana când vine vorba de creșterea copiilor ei. De ce a decis să urmeze strategia ei?