Lucrul pe care o lady nu are voie niciodată să-l facă este să se îndrăgostească… de servitorul ei. Este clar o dragoste nepotrivită. Bogata Lady Georgina Maitland nu-și dorește un soț. Totuși, are nevoie de un bun administrator pentru a avea grijă de proprietățile ei.

Citește și: Cărți romantice pline de pasiune la miezul verii. Ce vom citi în iulie!

O dragoste nepotrivită pentru o lady

O singură privire către Harry Pye i-a fost de ajuns Georginei ca să-și dea seama că nu are de-a face cu un alt servitor, ci cu un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Harry a cunoscut mulți aristocrați, inclusiv un nobil care a jurat că-i va fi dușman. Dar bărbatul nu a mai întâlnit o lady atât de independentă, dezinhibată și dornică să ajungă în brațele lui. Ar fi o dragoste nepotrivită? Cu siguranță că da! Dar este atât de tentant…

Cei doi încearcă să aibă o legătură discretă, dar nu reușesc. Totuși, atunci când săteni sunt uciși, oile sunt otrăvite și un magistrat face acuzații incendiare, tot ținutul este în panică. Localnicii îl acuză pe Harry de absolut orice. În curând, singura preocupare a Georginei va fi să reziste acestei agitații și să-l salveze pe Harry, neratând, în același timp, nicio noapte de dragoste.

Citește O dragoste nepotrivită de Elizabeth Hoyt pentru a vedea ce viitor are povestea de dragoste dintre Georgina și Harry. Cartea apare vineri, 5 iulie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Volumul va fi disponibil la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și: