O dragoste neașteptată este ultimul lucru la care spera. Flavian se întoarce rănit din războiul napoleonian doar pentru a afla că a fost părăsit de logodnică. După ce-i frînge inima, femeia încearcă să se întoarcă la el și toată lumea crede că se vor împăca. Doar Flavian fuge îngrozit. Nu-i vine să creadă când găsește cea mai încântătoare și sensibilă tânără.

Citește și: ”O altfel de ducesă” de Mary Balogh, un roman de dragoste… comic

O dragoste neașteptată pentru amândoi

Agnes Keeping nu a fost îndrăgostită niciodată și nici nu-și dorește. Totuși, atunci când îl întâlnește pe carismaticul Flavian, își pierde capul. Îl iubește nebunește și acceptă cererea lui pripită în căsătorie. Atunci când Agnes descoperă că propunerea nu era decât o formă de răzbunare pe fosta logodnică, încearcă să fugă. Dar Flavian nu are nici cea mai mică intenție să o lase să plece pe viitoarea lui soție, mai ales că deja s-a îndrăgostit pe neașteptate de ea.

Citește ”O dragoste neașteptată” de Mary Balogh și vei afla deznodământul acestei povești de dragoste inedite. Cartea apare vineri, 12 iunie, în colecția Cărți Romantice a Editurii Litera.

Citește și: ”Dorința”, de Mary Balogh – dragostea în vremuri tulburi

Sursa foto: 123rf.com