După ce a trăit în locuri periculoase din Africa și Orientul Mijlociu, Ben s-a întors în liniștitul său oraș natal. Nu crede că ar putea avea mai multe necazuri aici până o întâlnește pe Aubrey Wellington, o femeie frumoasă și sexy, dar care atrage belelele ca un magnet. Familia și prietenii insistă că nu e deloc potrivită pentru el, dar Aubrey trezește în Ben o dorință intensă care îl face să aibă din nou încredere în viitor. Iar asta se întâmplă doar o dată în viață.  

Citește și: ”Sclava iubirii” de Elisabeth Naughton continuă seria ”Casa Păcatelor”

O dată în viață de Jill Shalvis

Hotărâtă să-și îndrepte păcatele din trecut, Aubrey se străduiește din greu să se revanșeze față de oamenii care i-au greșit. Dar cea mai mare provocare a ei este legată de Ben, acest bărbat ademenitor și sexy. Iar el habar nu are despre fapta care o face pe ea atât de mult să se frământe. Oare relația lor va putea continua când el va afla?

O dată în viață de Jill Shalvis face parte din îndrăgita serie ”Lucky Harbour”. Cartea apare vineri, 19 februarie, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira. Citește-o și vei vedea dacă greșelile pot aduce și lucruri bune, iar cei doi îndrăgostiți vor reuși să depășească obstacolele pe care și le impun chiar ei înșiși.

Citește și alte cărți din seria ”Lucky Harbour”:

”O veșnicie și o zi” de Jill Shalvis. Se vor iubi sau nu o eternitate?

”Îndrăgostită nebunește” – Iubirea vine atunci când nu te aștepți

Un sărut pentru o viață de Jill Shalvis

Mereu în gândul meu de Jill Shalvis. Rămânem doar amici sau dragoste pe viață?

”Numai tu” de Jill Shalvis. Cum se înțelege un polițist cu o infractoare