Autoarea de bestseller-uri Victoria Alexander te va purta într-o lume voluptoasă, dar și periculoasă pentru o lady care descoperă o moștenire nemaiîntâlnită. Descoperirea ei va da naștere unei competiții seducătoare.

Citește și: Trucuri de seducție a bărbaților

O competiție seducătoare și inedită

Tânăra văduvă  Julia, Lady de Winterset, a moștenit o carte, dar nu orice carte, ci una șocantă care poate face să cadă în dizgrație familii întregi, dar pe care orice gentelman din Londra și-ar dori să o posede. Este vorba de jurnalul străbunicii sale, memoriile ei adunate într-un volum pe care Julia dorește să îl publice.

O competiție seducătoare – o lady și trei cavaleri

Cartea conține detalii picante despre viața multor oameni din înalta societate și mulți își doresc să pună mâna pe ea, fiecare cu motivele lui. Așa ia naștere o competiție seducătoare la inima tinerei văduve. Câștigătorul speră că, dacă o va cuceri pe proprietară, va avea și acces la informațiile din carte și va putea decide dacă aceasta va fi sau nu disponibilă publicului. Un scriitor care bate la porțile gloriei, un om de afaceri charismatic și un conte se înscriu în cursă.

Citește toate cărțile romantice din luna noiembrie, pline de mister și provocări

Premiul este pe măsură

Pentru scriitor, ar putea fi șansa lui de afirmare. Pentru omul de afaceri, o ocazie de a câștiga mulți bani, iar pentru Harrison Landingham, conte Mountdale, ar putea fi salvarea familiei lui. Contele nu vrea să o lase pe Julia să publice memoriile străbunicii, pentru că acestea conțin detalii care ar arunca cu noroi asupra bunului nume pe care îl poartă.

Fiecare dintre rivali are o motivație puternică, dar și arme pe măsură. Iar competiția este seducătoare, pentru că Lady de Winterset este o femeie cu adevărat atrăgătoare. Iar câștigătorul ar putea deveni atât proprietarul scandaloaselor scrieri, cât și al inimii frumoasei văduve.

Citește O competiție seducătoare de Victoria Alexander pentru a vedea cine va câștiga acest inedit concurs. Cartea apare vineri, 27 noiembrie, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.