Ali Winters trece printr-o perioadă proastă a vieții ei. Iubitul o părăsește. Face mari greșeli și toată lumea crede că e o hoață. Nu mai are mult și poate ajunge la propriu pe drumuri. Singura ei șansă este să ceară milă din partea polițistului sexy care anchetează toată afacerea în care ea a intrat cu atâta lipsă de prevedere.

Citește și: Noi povești romantice pline de căldură în colecția lunii mai

”Numai tu mai lipseai

Luke Hanover este un om greu încercat de soartă care venise în Lucky Harbour să scape de stresul infernal în care trăise în ultimii ani. Dar Ali îi dă planurile peste cap! Luke a lucrat în San Francisco la departamentul de combatere a crimei organizate. Dar după ce eșuează să rezolve un caz important la care lucra, se retrage în Lucky Harbour pentru că-și dorea puțină liniște. În loc de asta, dă de o brunetă superbă care pare să caute necazul cu lumânarea. Este mâna destinului sau cei doi reușesc să aducă necazul în liniștitul orășel de coastă?

Citește ”Numai tu” de Jill Shalvis pentru a vedea dacă Ali și Luke vor forma un cuplu. Este o carte care te va face să râzi și să te gândești serios la viitoarea vacanță de vară. Vei visa cu ochii deschiși citind descrierea peisajelor marine superbe în care se desfășoară acțiunea.

”Numai tu” de Jill Shalvis apare vineri, 3 mai, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: