Demelza luptă pentru salvarea vieții lui Ross Poldark

Ne aflăm în Cornwall și este anul 1790. Ross Poldark trece prin cea mai neagră perioadă din viața lui. Nu doar că relația cu Demelza se clatină, dar este acuzat de naufragierea a două vase, ceea ce i-ar putea aduce condamnarea la moarte. Are inamici puternici care vor să îl vadă înfrânt cât mai repede: George Warleggan și chiar vărul său, Francis, cel care îi răpise și iubirea fostei logodnice, Elisabeth. Și acestea cu toate că Demelza a fost cea care i-a îngrijit pe părinții lui Francis atunci când au fost grav bolnavi.

Speranță în viitor

Spre finalul cărții, când problemele juridice încep să se limpezească, se naște Jeremy, fiul lor, ca o speranță pentru viața mai bună care avea să vină. Nu te vei putea dezlipi de carte pentru că scriitorul a pus în ea multă realitate și pasiune. Vei citi despre lupte de putere, loialitate, dependență. Vei vedea o comunitate vie în care se împletesc prietenia, familia, vecinătatea, dar și dușmăniile. Personajele sunt foarte complexe, trăsăturile pozitive și negative se amestecă, astfel încât nu poți să vezi pe cineva ca fiind în întregime bun sau rău.

Începând de vineri, 24 iunie, vei găsi la chioșcuri al treilea roman al îndrăgitei serii scrise de Winston Graham: ”Jeremy Poldark”. Apare doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei, la prețul promoțional de 9,99 lei (carte și revistă).