Aceste trei adevărate regine ale cărților romantice au scris împreună o antologie de sărbătoare care te va purta prin strălucitele săli de bal ale Londrei din vremea Regenței. În trei nopți vrăjite, vom face cunoștință cu un duce, o moștenitoare încăpățânată și o frumusețe misterioasă.

Nopți vrăjite – Răpirea de la bal

Cassandra Isles este răpită chiar în timpul unui bal de către impunătorul colonel Lord Heywood. Fata se luptă cu sentimente contradictorii. El este un bărbat pe care-l cunoștea doar din scrisori și de care credea că se îndrăgostise. Dar modul brutal în care decide să acționeze, o face să nu mai aibă încredere în el. În plus, amândoi au secrete care i-ar putea despărți. El îi ascunde că terbuie să se căsătorească pentru bani pentru a-și salva moșia, iar ea îi ascunde că este, de fapt, o moștenitoare bogată. Ar vrea să fie aleasă din dragoste și nu pentru avere.

Nopți vrăjite – Domnișoara onorabilă și fustangiul

Caroline Dunham se joacă cu focul. Vrea, din motive doar de ea știute, să-i atragă atenția unui faimos fustangiu pe care îl disprețuiește și cu care știe că nu are șanse să se căsătorească. Are un plan inventiv prin care îi captează cu totul atenția baronului de Thornhill. Totuși, atunci când încep să se cunoască mai bine, Caroline își dă seama că este prinsă fără scăpare de atracția nepotrivită pe care o simte.

Nopți vrăjite – Izolați în munți

La un bal mascat, lady Diana Lawrence este uimită să descopere în spatele măștii corsarului pe ducele pe care îl iubise, dar pe care nu-l mai văzuse de ani de zile. Acum o ispitește să se retragă într-un alcov, feriți de priviri indiscrete. Oare va ceda atracției pe care o simte? Chiar dacă rezistă în timpul balului, ispita ajunge să fie și mai mare. Printr-un complex de împrejurări, ajunge să fie singură cu el într-o cabană înzăpezită din care nu pot ieși, pentru moment.

Nopți vrăjite de Sabrina Jeffries, Madeline Hunter și Mary Jo Putney apare vineri, 6 decembrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Cartea va putea fi achiziționată la orice punct de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei (carte și revistă).

Citește și:

Ce cărți romantice pline de căldură și savoare sosesc în luna decembrie!