1. ”Invidia” de Sandra Brown – 6 noiembrie

Maris, un redactor de carte faimos din New York, primește manuscrisul unui autor care nu își dezvăluie identitatea, dar adresa lui este undeva, pe o insulă puțin cunoscută din apropierea statului Georgia. Frumoasa Maris este tulburată de povestea scriitorului anonim și simte că trebuie să îl cunoască. Dar întâlnirea celor doi scoate la iveală secrete întunecate din viața bărbatului misterios.

  1. ”Întoarcerea lui Rafe MacKade” de Nora Roberts – 13 noiembrie 

La 10 ani de la dispariția lui de acasă, rebelul Rafe se întoarce în orașul natal și stârnește curiozitatea tuturor femeilor. Numele lui este implicat în tot felul de aventuri care fac deliciul cititoarelor.

  1. ”O iubire primejdioasă” de Amanda Quick – 20 noiembrie 

Molly este hărțuită de un bărbat periculos și este nevoită să colaboreze cu enervantul, dar seducătorul Harry Stratton. Când situația devine cu adevărat periculoasă, cel din urmă își arată adevărata față și complică totul!

  1. ”Împlinirea” de Sylvia Day – 27 noiembrie 

Continuarea seriei Crossfire, ”Împlinirea” spune povestea lui Gideon și a Evei care învață să facă sacrificii pentru dragoste și învață să aibă încredere unul în celălalt, în pofida tuturor durerilor nebănuite din trecut.

credit foto: 123rf.com