409. ”Numai tu” de Jill Shalvis – apariție pe 3 mai

Cea de a șaptea poveste din seria Lucky Harbour o are în prim plan pe Ali Winters care ajunge într-o încurcătură periculoasă. Iubitul o părăsește, toată lumea crede că e o hoață și nu mai are mult și își pierde și acoperișul de deasupra capului. Singura ei șansă este să ceară milă din partea polițistului care anchetează toată afacere și care, colac peste pupăză, venise în Lucky Harbour să ducă o viață mai tihnită. Dar Ali îi dă planurile peste cap!

410. ”Joc periculos” de Sandra Brown – apariție pe 10 mai

Una dintre cele mai recente cărți semnate de Sandra Brown (2018) îl are drept erou pe pilotul Rye Mallett, curajos, nonconformist și cunoscut în tot ținutul că poate zbura pe orice vreme, în orice condiții și mai repede decât oricine. Dar primește o misiune care îi pune viața în pericol și trebuie să salveze atât pe sine, cutia neagră misterioasă pe care o primise în grijă, cât și pe femeia frumoasă trimisă să îl aștepte, dar care nu pare deloc sinceră.

Cărțile romantice. Colecția lunii mai

411. ”Contract de căsătorie” de Catherine Bybee – apariție pe 17 mai

Bogat, șarmant și… în căutare unei soții până miercuri. Blake apelează la o agenție matrimonială. Spre surprinderea lui, șefa agenției este răvășitoare! Și îi propune o afacere pe care cu greu o poate refuza: să fie soția lui pentru un an și pentru 10 milioane de dolari.

412. ”Legături întunecate” de Elizabeth Naughton – apariție pe 24 mai

În spatele ușilor din Casa păcatelor nimeni nu este în siguranță. Iar Natalie trebuie să lupte cu sufletul ei, cu iubirea ei, cu bărbatul pe care îl dorește cu disperare să nu ajungă în spatele acelor uși.

413. ”Aranjamentul” de Mary Balogh – apariție pe 31 mai

Disperat să scape de încercările mamei sale de a-i găsi o soție, Vincent Hunt, vicontele Darleigh, se refugiază la țară, într-un cătun îndepărtat. Dar și aici cineva pregătește o capcană pentru a-l prinde în mrejele unei căsătorii…