Cele protagoniste ale volumului ”Nimic nu durează o veșnicie” de Sidney Sheldon s-au întâlnit în prima zi de rezidențiat și s-au mutat împreună în aceeași casă. Nu ar fi crezut atunci că vor trece prin atâtea împreună și că viața lor la spitalul Embarcadero din San Fracisco va fi atât de complicată.

”Nimic nu durează o veșnicie” – nici fericirea, dar nici disperarea

Dr. Paige Taylor vrea să devină chirurg specializat în cardiologie. Este sensibilă, idealistă și are convingeri ferme despre ceea ce este bine sau rău. Dr. Kat Hunter a crescut într-o familie în care violența domestică era la ea acasă. În prezent, frumoasa de culoare este o femeie practică și încearcă să se țină departe de bărbați, care i-au făcut atâta rău în trecut. Totuși, o tentație i-ar putea fi fatală. Dr. Honey Taft pare a fi răsfățata sorții. Face parte dintr-o familie bogată din sud, dar a fost lipsită de dragostea părintească. Vrea să nu mai depindă de tatăl său și, de aceea, încearcă să reușească cu orice preț, chiar și făcând uz de farmecele ei feminine și nu doar de inteligență. Paige ajunge în fața instanței acuzată de crimă, atunci când decide singură să eutanasieze un pacient. Kat joacă un joc foarte periculos care i-ar putea fi fatal, iar Honey ajunge să șantajeze un medic renumit. Află dacă vor reuși să scape și să-și împlinească visele.

Citește ”Nimic nu durează o veșnicie” de Sidney Sheldon! Cartea apre vineri, 16 iunie, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Te vei delecta cu o poveste complicată despre dragoste, prietenie, ură gelozie, invidie, onestitate și încredere.

Citește alte romane de Sidney Sheldon:

”Mărire și decădere”, un roman palpitant de Sidney Sheldon

”O zi prea îndepărtată” de Sidney Sheldon – o carte care te ține cu sufletul la gură