Joe Cantrell, proprietarul companiei de feriboturi Gansett Island, este nebun de iubire. A fost îndrăgostit de Janey McCarthy dintotdeauna. Și tot din copilărie, Janey a fost prietena și acum logodnica viitorului  medic David Lawrence.

Citește și: Se iubesc de mai bine de 23 de ani, dar acum Andreea Bănică și soțul ei au vorbit despre probleme din mariaj

Iubire neîmplinită

Atunci când lucrurile între cei doi nu mai merg și logodna se rupe, Joe se gândește că ar putea fi șansa lui. Janey decide că are nevoie să meargă timp de câteva zile pe continent. Apelează la cel mai bun amic al ei, Joe, pe care îl numește ”al cincilea frate” ca să o conducă. Are nevoie de el și să rămână peste noapte la ai ei pentru a o susține atunci când le va da vestea proastă.

Citește și: Cea mai frumoasă poveste de iubire! Adriano Celentano și Claudia Mori sunt căsătoriți de 55 de ani. Care este secretul mariajului lor fericit

Nebun de iubire și nesocotit

A o iubi pe Janey în secret a fost ușor. Dar cum să se abțină să nu profite de situație, acum când o vede vulnerabilă și dispusă? Este nebun de iubire. Totuși, nu ar putea face nicio mișcare în casă cu părinții ei și cu protectorul ei frate mai mare și cel mai bun prieten al lui. Sau să lase toate scrupulele deoparte și să se lase pradă pasiunii de nestăvilit? Pare că și Janey asta își dorește… Oare va reuși Joe să o asigure că dragostea poate dura o viață întreagă sau fata nu mai are încredere în iubire și în promisiunile bărbaților?

Citește Nebun de iubire de Marie Force pentru a vedea dacă povestea de dragoste dintre Janey și Joe are un viitor sau va fi doar un flirt trecător. Cartea apre vineri, 30 octombrie, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Un alt roman pasional din seria ”Insula Gansett” este Să crezi în dragoste de Marie Force.