Cele trei nepoate au crescut, iar ”patriarhul” clanului vrea să le vadă cât mai repede la casa lor. La peste 90 de ani, Daniel ține încă familia cu o mână de fier îmbrăcată într-o mănușă de catifea. Pentru a găsi gineri pentru nepoate și a reuși să-și vadă cât mai repede strănepoții, reușește să găsească stratageme la care nu te-ai fi gândit și, cu siguranță te vor amuza teribil.

Miresele MacGregor, greu de prins în plasă

Fetele stau împreună într-o căsuță cochetă din Boston. Bunicul le face nepoatelor un cadou ciudat: un specialist în securitate care să le ajute să-și păzească locuința. Și cum ea e cea care are un program mai relaxat, trebuie să-l primească pe Royce. Dar Daniel se gândește mai departe. Deja a mirosit că tânărul ar fi o ”partidă” bună pentru Laura. Tânăra este avocată și calcă pe urmele părinților ei, Diana Blake și Caine MacGregor. Dar după prima întâlnire cu scântei cu Royce, nu se știe ce va mai ieși.

Doctorița și scriitorul

Nici cu Gwen lucrurile nu stau ușor. Fiica mai mare a Serenei MacGregor și a lui Justin i-a urmat bunicii și s-a dedicat medicinei. Își dorește atât de mult să devină chirurg , încât consideră că dragostea ar sta în calea reușitei profesionale. Dar nu scapă de intruzivul bunic: acesta îi face cunoștință cu un scriitor de romane polițiste. Pretextul pare cusut cu ață albă, dar tânăra nu își dă seama. Branson o roagă să-i dea detalii medicale care îl vor ajuta în noul roman pe care îl scrie.

Bătrânul intrigant

A treia la rând este Julia, femeia de afaceri. Fiica lui Shelby Campbell și Alan MacGregor este și ea pasionată de ceea ce face. Cumpără case, le renovează, după care le vinde din nou. I se pare că statutul de femeie independentă i se potrivește de minune. Până îl întâlnește pe Cullum, noul constructor venit în locul tatălui său, cu care lucra de obicei. Din păcate, bătrânul s-a îmbolnăvit subit și fiul trebuie să-i ia locul. Sau nu cumva este tot mâna bunicului care vrea să-și vadă cât mai repede nepoatele la casa lor?

Nu rata pe 2 septembrie, noul roman din saga MacGregor a Norei Roberts: ”Miresele MacGregor”. Vei citi nu una, ci trei povești de dragoste. Caută la punctele de difuzare a presei revista ta preferată, Libertatea pentru femei, împreună cu cartea, la prețul special de doar 9,99 lei.