Mereu în gândul meu de Jill Shalvis este a opta carte din seria de succes Lucky Harbour. Leah Sullivan pare să facă totul ca să-și rateze viața. Renunță la cursurile de patiserie franțuzească la jumătatea anului școlar. Se face de râs în cadrul unei emisiuni culinare televizate… Dar acum vrea să demonstreze că poate duce ceva la bun sfârșit.

”Ai fost mereu în gândul meu ”

Când se întoarce acasă în Lucky Harbor, cel care îi distrage atenția este chiar prietenul ei cel mai bun din copilărie, Jack Harper. Cum să se mai concentreze pe mica afacere pe care vrea să o deschidă, atunci când simte că începe să se îndrăgostească? ”Ai fost mereu în gândul meu ”, pare să realizeze ea. În plus, lucrurile se complică mai tare printr-o minciună care pare la început nevinovată. Într-un efort de a o înveseli pe mama bolnavă a lui Jack, îi dă de înțeles că ei doi sunt mai mult decât amici. Bineînțeles, că tot orașul află de presupusa lor idilă. Iar în scurt timp, devine mult prea greu doar să se prefacă doar că este într-o relație cu chipeșul pompier…

Doar că Jack își dorește o relație fără angajament. Nu vrea ca inima lui să fie frântă din nou. Dar atunci când el și Leah ajung să încalce orice regulă a planului lor de a fi ”doar prieteni”, Jack începe să-și dorească să transforme acestă idilă în ceva permanent. Oare știu prea mult unul despre celălalt pentru a se îndrăgosti unul de altul? Sau vor descoperi ceva nou unul despre celălalt în micuțul oraș numit Lucky Harbor?

Citește Mereu în gândul meu de Jill Shalvis pentru a afla dacă Leah și Jack vor reuși să rămână împreună. Cartea apre vineri, 26 iulie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: