În cel de al treilea volum din seria Protectorilor, în prim plan apare frumoasa Jean Macrae, reprezentanta uneia dintre cele mai puternice familii ale clanului. Ea este răpită de un pirat, Nikolai Gregorio, hotărât să se răzbune pe familia Macrae pentru nedreptățile pe care le-a suferit în trecut.

Întâmplări neașteptate

Familia lui Jean Macrae este una dintre cele mai puternice familii ale clanului Protectorilor, oameni cu puteri magice pe care le pun în slujba semenilor lor. Dar Jean consideră că darurile sale sunt, în cel mai bun caz, modeste. Nu pare să fi moștenit prea multe calități paranormale de la părinții săi. Dar fata este mulțumită să trăiască o viață liniștită, fără aventurile care decurg din calitățile excepționale pe care le au cei din familie. Asta până când un străin frumos o răpește și o duce pe o corabie de pirați. Căpitanul Nikolai Gregorio crede că tatăl lui Jean este de vină că a fost vândut, pe când era copil, ca sclav, și dorește răzbunare cu orice preț. Dar Jean descoperă că puterile lui magice neșlefuite sunt mult mai periculoase decât violența pe care o afișează. Și atunci când apare atracția irezistibilă dintre Jean și Nikolai, cei doi primesc o misiune grea: aceea de a-i apăra pe cei care se opun sclaviei. Ceea ce pare imposibil devine realitate prin dragoste, putere de sacrificiu, tenacitate și răbdare.

Vineri, 18 decembrie apare la chioșcuri ”Magie îndepărtată”, Mary Jo Putney. Vei găsi romanul alături de revista preferată, ”Libertatea pentru Femei”, în colecția Cărți Romantice la prețul special de doar 9,99 lei.