Măritată până luni” nu pare a fi un plan realist

Carter Billings este bărbatul care poate avea orice femeie dorește. Arată ca un actor de la Hollywood și felul în care își aranjează șuvițele blonde rebele nu poate fi mai provocator. Totuși, viața de playboy trebuie să ia sfârșit. Pentru a putea candida cu succes la fotoliul de guvernator al statului California, trebuie să fie la casa lui. Eliza Havens, femeia pe care o adoră în secret, are toate calitățile necesare pentru a deveni viitoarea doamnă Billings. Cu excepția faptului că ea nu e deloc interesată. De fapt, nici nu-l suportă.

Citește și: Cărțile Romantice din luna iunie, un carusel cu povești pline de pasiune

Eliza își câștigă banii conducând o agenție matrimonială, dar căsătoria nu este în planurile ei de viitor. Secretele pe care le poartă sunt prea periculoase și preferă să fie singură. Atunci când identitatea ei ascunsă îi amenință viitorul, nu mai are decât o variantă: să se mărite cu Carter. Dar a spune ”da” unui asemenea aranjament l-ar pune în pericol pe cel pe care începe să-l iubească.

Citește ”Măritată până luni” de Catherine Bybee pentru a afla dacă povestea lor de dragoste are șanse de reușită. Cartea apare vineri, 28 iunie, doar în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Volumul va fi disponibil la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei (carte și revistă).

Citește și: