Mai dă-mi o șansă” de Sherryl Woods este a patra carte din seria Chesapeake Shores. După ani de zile în care au stat despărțiți, Mick și Megan O’Brien sunt gata să se căsătoreascădin nou. Patru din cei cinci copii ai lor îi felicită pentru decizia luată. Totuși, mezinul nu poate să accepte. El este cel care a suferit cel mai mult din cauza divorțului părinților săi. Acest lucru l-a marcat atât de mult, încât a ales cariera de avocat specializat în divorțuri.

Citește și: Cărțile romantice din luna ianuarie, pline de pasiune și suspans

”Mai dă-mi o șansă”! Dar oare merită

Îndoielile lui Connor o fac pe Megan să se gândească mai bine. Oare Mick mai merită o șansă sau își va bate joc de bunăvoința lui ca în tinerețe? Traumele mezinului îl fac să retrăiască abandonul pe care l-a resmițit în copilărie, iar temerile lui se transmit mamei. Ultimul lucru pe care vrea să-l facă Megan este să-și rănească familia din nou. Iar când o surpriză de proporții provoacă un adevărat haos, numai un miracol îi poate reuni pe cei doi soți. Totuși, este Crăciunul, momentul în care minunile nu se lasă așteptate.

Citește ”Mai dă-mi o șansă” de Sherryl Woods pentru a afla ce întorsătură ia aceasta poveste. Cartea apare în colecția Cărți Romantice. Cartea apare pe 17 ianuarie în colecția Cărți Romantice și va putea fi achiziționată de la toate punctele de difuzare a presei.

Celelalte volume ale seriei Chesapeake Shores sunt: