”Magia” de Santa Montefiore: Grădinarul care schimbă totul

Soții Claybourne se mută din Londra într-un minunat conac de la țară. Miranda speră că schimbarea le va vindeca relația care scârțâie. Totuși, realitatea nu este cea din visul femeii. David este în continuare preocupat doar de carieră și de aventura extraconjugală, la care nu renunță. Copiii se ceartă continuu, iar băiatul se distinge prin cruzimea față de animalele de la fermă și conflictele cu colegii de clasă. Nefericirea familiei începe să iasă la suprafață. Fiecare membru este izolat în propria bulă de singurătate și nefericire. Chiar grădina pentru care au ales proprietatea este în paragină.

Luna martie aduce noi cărți de dragoste, pline de acțiune

Într-o zi, un francez misterios apare la poarta lor. Vrea să se angajeze ca grădinar. Într-adevăr, va face minuni în curtea conacului care va înflori din nou, dar va atinge și viața locatarilor lui într-un mod neașteptat. Miranda descoperă un vechi jurnal în căsuța din grădină. Citește despre povestea de dragoste a fostei proprietare și află mai multe despre secretul lui Jean Paul. Nimic nu va mai fi ca înainte și inima ei începe să înflorească.

Vei găsi cartea ”Magia” de Santa Montefiore începând cu data de 2 martie la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei. Adu puțină căldură în primele zile ale lui martie citind acest volum.

Citește și:

”Dragostea nu are reguli”, un roman palpitant de Amanda Quick

Perechea lui Megan de Nora Roberts, o carte care te va cuceri

Sandra Brown îți spune ce înseamnă ”Să iubești din nou”