Citește și: Cărțile romantice din ianuarie continuă cu noi povești pline de suspans și pasiune!

”Maestra” nu se dă bătută

Cea care va fi denumită mai târziu ”Maestra” este, la început, doar o copilă naivă. Dornică să lase în urmă o copilărie nefericită, Judith Rashleigh s-a mutat la Londra. Speră să-și construiască o viață mai bună și onestă. Muncește mult, dar este nevoită să facă și compromisuri dureroase. A reușit să își găsească un job la o casă de licitații. Totuși, banii nu-i ajung să supraviețuiască în marele oraș, așa că se angajează nopțile ca animatoare într-un club. Colegii de la casa de licitații nu o ajută, ci o descurajează. Cel mai enervant este chiar șeful ei, care nu se sfiește să o trimită în patul unui comerciant de artă pentru a-l câștiga .

Atunci când descoperă un secret teribil din lumea artei, este concediată pe loc și visurile ei se spulberă. Este momentul să lase deoparte masca de fată bună și țese planuri noi de răzbunare.

”Maestra” de L.S. Hilton apare vineri, 4 ianuarie, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Cartea va putea fi găsită la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com