Pe insulă, descoperă însă că nu are nicio șansă să fie liniștită, pentru că tărâmul acesta fermecător ascunde un blestem vechi. Și ea poate avea puterea să lupte cu el.

Citește și: Cărțile romantice din luna februarie, cu eroine încântătoare

Secrete ”în lumina stelelor”

Insula celor trei surori pare un loc liniștit și pașnic ”în lumina stelelor”. Totuși, Nell nu reușește să se relaxeze. Este atentă să-și țină secretă adevărata identitate. Își ia o slujbă ca bucătăreasă la o cafenea. Începe să iasă cu șeriful de pe insulă, Zack Todd, dar e o parte din ea pe care nu i-o poate arăta lui. Trebuie să fie tot timpul atentă pentru a ține departe adevărul de comunitatea mică. Se teme de orice mică neatenție, de orice confidență făcută cui nu trebuie. Viața liniștită pe care și-a construit-o cu multă atenție ar putea să se destrame într-o clipită.

Chiar atunci când Nell începe să se întrebe dacă va putea scăpa de teama care o chinuie, face o descoperire sinistră. Insula stă sub semnul unui blestem teribil, care poate fi desfăcută doar de un descendent al celor Trei Surori, vrăjitoarele care s-au stabilit aici în 1692. Totuși, cu ajutorul a două femei minunate cu care se împrietenește aici, coșmarurile par să fie de domeniul trecutului. Va trebui să găsească apoi puterea de a-și salva casa, dragostea și pe sine însăși.

Citește ”În lumina stelelor” de Nora Roberts pentru a vedea dacă Nell reușește să-și contruiască o nouă viață. Cartea apare vineri, 8 februarie și va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: