Frumoasa fiică a unui duce englez vine în America pentru a prelua afacerea matrimonială a cumnatei sale. Dar doar pentru că ea este șefa nu înseamnă că nu poate să viseze să-și găsească perechea perfectă în persoana bodyguardului Neil MacBain. Cine știe? Ar putea chiar să fie logodită până vineri.

Citește și: Cărți romantice pline de pasiune la miezul verii. Ce vom citi în iulie!

Va fi logodită până vineri?

Dar oare bărbatul enigmatic la care visează nu o va face să-și piardă liniștea și să părăsească viața confortabilă pe care o duce. Fostul ofițer de marină devenit bodyguard nu poate nega influența pe care Gwen ceea cu sânge albastru o are asupra lui. Totuși, sufletul său are mai multe cicatrici decât trupul care a trecut și el, la rândul său, prin multe încercări. Devine clientul agenției matrimoniale cu gândul de a o cuceri pe patroană, dar etica o face să-i propună alte partide. Cu toate acestea, cei doi nu pot sta prea mult departe unul de celălalt. Chiar dacă ajung să fie împreună, necazurile nu se lasă așteptate. Amenințările din trecutul lui Neil reapar, iar Gwen ajunge să fie prinsă într-un schimb de focuri dintre mafioți. Neil va risca totul ca să știe că ea e în siguranță: cariera, viața și… inima lui.

Citește Logodită până vineri de Catherine Bybee pentru a te bucura de o poveste plină de suspans și cu un final neașteptat. Cartea apare vineri, 19 iulie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Liberatea pentru femei și face parte din seria ”Căsătorii neașteptate” de Catherine Bybee. Va putea fi cumpărată la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei.

Citește și: