”Un loc pentru inima ta” – O nouă carieră, o nouă iubire

Multimilionar în urma câștigurilor din sport, dar și a investițiilor bine plasate, băiatul cuceritor de la Super Bowl ar putea să trăiască tot restul vieții doar administrându-și uriașa avere. Dar nu vrea să stea degeaba. A crescut într-un mic orășel din Texas unde inactivitatea este văzută ca păcat. În plus, 33 de ani nu este chiar vârsta la care să ieși la pensie. Așa că acceptă propunerea de a juca într-un film de acțiune pentru ca, la scurt timp după semnarea contractului, să regrete. Încearcă să facă orice doar să nu ajungă pe platourile de filmare.

Imagini Exclusive| Simona Halep nu se mai ascunde. S-a afișat de mână cu iubitul ei în vacanță în Italia. Cine i-a cucerit inima

Rățușca cea urâtă se transformă

Producătorul peliculei recurge la un tertip. Trimte o tânără asistentă pentru a-l aduce aproape cu forța la noul loc de muncă. Gracie Snow este hotărâtă să reușească în carieră. Știe că nu este frumoasă, ca urmare se bazează pe inteligență și pe încăpățânare. Cu toată hotărârea fetei, misiunea ei pare să fie sortită eșecului. Dar surpriză! Bobby vrea să o ajute pe mica rățușcă urâtă și consideră că face un act de caritate. Și atunci când Gracie începe să se transforme în lebădă, playboy-ul pare să se îndrăgostească pentru prima dată în viață.

Vei găsi ”Un loc pentru inima ta” de Susan Elizabeth Phillips la toate chioșcurile de difuzare a presei începând cu data de 10 noiembrie. Cartea apare în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește primul volum din seria ”Chicago Stars” de Susan Elizabeth Phillips: ”Trebuia să fii tu”

Află ce suprize îți mai pregătește Colecția Cărți Romantice în luna noiembrie!