În primul volum, ”Fructul interzis”, Natalie James nu se aștepta la nimic ieșit din comun când a aplicat pentru un job la Covet, o agenție de modelling condusă de Luciano Salvatici. Se îndrăgostește de el, dar abia în al doilea volum ”Sclava iubirii” va afla adevărul și-și va da seama că poate nu va mai ieși niciodată din lumea întunecată în care a intrat fără să-și dea seama. În cartea Legături întunecate se vor întâmpla lucruri dincolo de orice imaginație.

Citește și: Noi povești romantice pline de căldură în colecția lunii mai

Legături întunecate în Casa păcatelor

Dragostea lui Luciano față de Natalie va fi testată la maximum. Va fi nevoie să îndure torturi teribile. Dar oare o iubește atât de mult? În spatele ușilor închise ale Casei Păcatelor nimeni nu este în siguranță. Mai rămân cuvintele fetei scrise în Jurnal, dar și gravate adânc în inima ei:

Îl iubesc. Este singurul adevăr care contează acum. Am renunțat la viața mea de dinainte. Am cedat cu totul dorințelor și poftelor lui, focului pe care el singur reușește să-l trezească în mine. Împreună am găsit putere și salvare unul în celălalt. Dar aici sunt forțe ale răului care mă vor vedea tot timpul ca pe o amenințare. Vor să mp elimine. mă zdrobească. Am încredere că dragostea noastră poate fi testată și va rezista. Totuși, nu pot să ignor umbrele amenințătoate care vor să se strecoare până la noi. Acum înțeleg că ele nu vor să mă distrugă pe mine, așa cum îmi era teamă. Ele au venit penttru el. Vor să mi-l fure pentru totdeauna. Vor să-l atragă pentru totdeauna în bezna sinistră a lumii pe care a încercat să o evite atâta timp. Sunt pierdută în întunericul fără scăpare ale Casei Păcatelor.

Citește Legături întunecate de Elisabeth Naughton, dacă vrei o lectură pasionantă, care să te poarte într-o lume întunecată și plină de pericole. Cartea apare vineri, 23 mai, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și:

Ce spune psihologul despre etapele unei relații

”Flacăra pasiunii” de S. E. Phillips, călătoria lui Fleur spre iubire