Roffe și Fiii este o firmă de familie care ajunge un imperiu internațional. În ciuda averii impresionante pe care deja o dețin, membri clanului sunt disperați și avizi să se îmbogățească și mai mult. Sam Roffe, președintele companiei, moare în condiții suspecte. Singura fiică, Elizabeth, ajunge să moștenească totul. Când a pus numele firmei, Sam nu-și imagina că va avea doar o fată. Există însă legături de sânge care au fost ignorate când s-a făcut împărțirea, iar răzbunarea nu va întârzia să apară. Pe de altă parte, firma este în declin.

Citește și: Sidney Sheldon te trimite ”De cealaltă parte a miezului nopții”

Legături de sânge care îi pun viața în pericol

Elizabeth, o tânără pe cât de frumoasă pe atât de inteligentă îndrăznește să salveze, iar nu să vândă firma Roffe și Fiii. Trebuie să-i dea în vileag pe cei care doresc în secret puterea și asasinul necunoscut care atentează la viața ei. Ucigașul poate fi unul din familie, care nu ține cont de aceste legături de sânge. Ceilalți membri ai clanului, supărați că nu au pus mâna pe frâiele afacerii nu sunt puțini. Anna Roffe este căsătorită cu Walther Gassner care a luat-o din interes. Simonetta este soția lui Ivo Palazzi, un afemeiat șantajat de amantă. Donatella Helene Roffe a divorțat de trei ori și urmează să se recăsătorească. Viitorul ginere a cumpărat o vie vânzând bijuteriile logodnicei, dar încă mai are nevoie de bani. Alec Nichols, a cărui mamă s-a născut în familia Roffe, este dependent de jocuri de noroc, iar cheltuielile soției îl fac să se îndatoreze și mai mult.

Citește Legături de sânge de Sidney Sheldon. Cartea apare vineri, 28 noiembrie, doar în colecția Cărți Romantice. Va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei.