Sir Diarmot MacEnroy urma să se căsătorească. Margaret părea să fie soția potrivită pentru el: liniștită, modestă și tăcută. Va fi o mamă bună pentru copiii lui și nu-i va face mari probleme. E prea retrasă pentru a-i frânge inima sau pentru a-i tulbura stilul de viață cu care este deja obișnuit.

Află ce alte cărți romantice mai apar împreună cu Libertatea pentru femei. În luna mai, poveștile de dragoste sunt mai romantice

”Legământul dragostei” făcut cu o necunoscută

Dar chiar în ziua ceremoniei, o femeie furioasă apare, pretinzând că este chiar soția  și mama copiilor săi gemeni. Diarmot este șocat, dar Ilsa Campbell MacEnroy a venit însoțită de martori. Mai mulți frați și verișori spun că el s-a căsătorit cu ea în urmă cu mai mult timp… Se pare că pierderea memoriei pe care a suferit-o după ce a fost atacat de niște răufăcători este de vină. Ce se va întâmpla cu planurile lui? Dar Elsa cum îl va face din nou să o iubească pe bărbatul care i-a furat inima, dar care acum pare să nu o mai recunoască? Diarmot cedează și o ia acasă pe pretinsa soție, dar se întreabă în fiecare zi dacă nu cumva este victima unui complot. Ilsa încearcă să recâștige respectul și afecțiunea lui, dar începe să creadă că totul este în van. Pe de altă parte, cel care a încercat să-i ia viața lui Diarmot revine. Primul ”accident” a fost ratat, dar a doua oară vrea să reușească.

Citește ”Legământul dragostei” de Hannah Howell pentru a afla deznodământul. Cartea apare vineri, 4 mai, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei putea găsi la toate punctele de difuzare a presei.

Citește și: