De data aceasta, în ”Lasă-mă să te iubesc” de Suzanne Enoch este rândul să citim despre Emily Portsman. Tânăra are un secret bine ascuns. În urmă cu trei ani, a decis că una dintre cele mai bune căi de a-l păstra este să se angajeze la Tantalus Club, un binecunoscut club pentru gentlemenii din înalta societate. Dar este ultimul loc unde o fostă guvernantă bine crescută și-ar putea căuta de lucru. Asta doar dacă nu se ascunde și fuge de trecutul ei în care există un bărbat care ar putea distruge totul și i-ar llua și ce mai are în prezent.

Citește și: Secrete și iubiri interzise în cărțile romantice ale lunii noiembrie

”Lasă-mă să te iubesc”, spuse el

Nate Stokes, noul conte de Westfall, este un fost spion. Se simte mai acasă pe străzile întunecate ale Londrei decât într-o sală strălucitoare de bal. Prietenii îl cunosc drept un erudit care stă tot timpul cu nasul în cărți. Atunci când marchizul de Ebberling îl angajează să găsească un ucigaș, cercetările lui Nate îl conduc la clubul Tantalus și la Emily Portsman. Într-un joc în care nimic nu este ceea ce pare și fiecare conversație e o capcană mortală, singurul lucru pe care îl mai știe contele sigur este că o dorește pe Emily în brațele sale și că ar vrea să nu-i mai dea drumul niciodată…

Citește ”Lasă-mă să te iubesc” de Suzanne Enoch pentru a afla ce secrete ajung să-și împărtășească Nate și Emily și dacă dragostea lor va avea un viitor. Cartea apare vineri, 29 noiembrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

În colecția Cărți Romantice a mai apărut și: