Nimeni nu înțelege de ce Shawn refuză să-și folosească talentul într-un mod profitabil și nu vrea să câștige bani de pe urma compozițiilor sale. Cea mai nedumerită dintre toți este vechea lui prietenă, Brenna O’Toole. Din copilărie a fost băiețoasă și Shawn o consideră un bun amic și atât. Totuși, Brenna este îndrăgostită în secret de el de ani de zile. Însă doar atunci când Shawn cedează misterului și magiei dragostei ajunge să-și împlinească destinul ca bărbat și ca muzician. Atunci cântecul pe care îl va compune va avea ritmul inimii unei femei îndrăgostite.

Citește și: Secrete și minciuni de Nora Roberts. Umbre din trecut îi amenință fericirea

”Lacrimile lunii”, o melodie cum nu s-a mai auzit

”Lacrimile lunii” de Nora Roberts ne poartă pe tărâmul minunat și mistic al Irlandei. ”Încântător de la prima la ultima filă, acest roman dovedește încă o dată că Nora Roberts este o scriitoare cu un talent incontestabil și o imaginație de o diversitate remarcabilă”, scrie Publishers Weekly despre ”Lacrimile lunii” de Nora Roberts.

Citește ”Lacrimile lunii” de Nora Roberts. Cartea apare vineri, 20 septembrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Romanul va fi disponibil la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei.

Citește și: