”Jocul de-a dragostea” de Sandra Brown este un roman sexy, amuzant și plin de romantism. Spune povestea unei femei care se crede prea deșteaptă ca să se îndrăgostească și a unui bărbat care vrea să-i dovedească faptul că nu are dreptate.

Citește și: Cărțile Romantice din luna iunie, un carusel cu povești pline de pasiune

Jocul de-a dragostea” poate fi periculos

Allison Leamon știa că ideea surorii sale de a-i lua locul pentru o seară este una proastă. Chiar dacă sunt gemene și arată identic, nu pot fi mai diferite. Cum ar putea un om de știință cu capul pe umeri ca Allison să facă pe cineva să creadă că este efervescenta și plină de viață Annie? Totuși, Alisson consimte să-și schimbe pantofii comozi cu sandalele cu toc și ștrasuri ale lui Annie. Înlocuiește ochelarii cu lentile de contact și halatul de laborator cu o rochie sexy. Va încerca tot ce poate să treacă drept sora sa.

Prima provocare este să-l întâlnească la cină pe logodnicul lui Annie, Davis. Dar ea nu se aștepta ca bărbatul să-l aducă și pe cel mai bun prieten al lui cu el. Allison este mult prea cerebrală ca să creadă în dragostea la prima vedere, dar nu e nimic logic în ceea ce a simțit când l-a văzut prima dată pe Spencer Raft. Îl găsește pe bărbatul cu păr negru și ochi albaștri misterioși pur și simplu atrăgător.

Jocul de-a dragostea” nu e pentru oricine

La sfârșitul serii, Allison se gândește că Spencer este atras de o iluzie. Frumosul aventurier nu ar fi atras de un șoricel de bibliotecă, așa cum e ea. Dacă vrea să-l păstreze, va trebui să întrețină ”Jocul de-a dragostea” și să pretindă că este altcineva. Dar Spencer poate să vadă dincolo de suprafață. El a văzut femeia dincolo de acea șaradă foarte elaborată. După ani în care a căutat doar aventuri, crede că a găsit femeia care vrea să-i fie alături. Dar încurcate sunt căile dragostei. Cum o va convinge pe această femeie că dragostea este mai mult decât ceea ce poate studia în laborator?

Citește ”Jocul de-a dragostea” de Sandra Brown pentru a vedea dacă povestea lor de dragoste are un viitor sau nu. Cartea apare vineri, 21 iunie, doar în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: